Autor: Kaubandus.ee • 9. juuni 2023

Südameapteegi e-apteegist saab pakke tellida ka ringluspakendiga

Südameapteek astus just suure sammu selle suunas, olles esimene apteegikett, mis pakub võimalust tellida e-apteegist kaupu kasutades innovatiivset Low imPACK ringluspakendit. See on oluline samm mitte ainult apteegiketi, vaid ka kogu Eesti jaoks, aidates kaasa ühekordsete pakendite vähendamisele ja keskkonnahoiule.
Südameapteegi e- apteegist saab pakke tellida ka ringluspakendiga.

Südameapteegi turundus- ja kommunikatsioonijuht Enel Kolk kinnitab, et jätkusuutlikkus on nende tegevuses iga päevaga üha enamates protsessides fookuses ning seda populariseeritakse nii töötajate kui klientide hulgas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070