Autor: Kaubandus.ee • 12. juuni 2023

Külaliskorteritega Olerexi teenindusjaam Väo ristis avab uksed

Tallinna ringteel Väo liiklussõlmes avatab Olerex 12. juunil 2000 ruutmeetri suuruse teenindusjaama, mille teisel korrusel asuvad külaliskorterid ning kus hakkab lisaks tanklale lähinädalatel tööle ka 100 kohaline multifunktsionaalne restoran.
Väo teenindusjaama teisel korrusel on külaliskorterid ning all 100kohaline restoran.
Foto: Olerex

Tallinna Ringtee ja Peterburi tee ringristmikul, aadressiga Lagedi tee 1, asuvas kahekorruselise 2000 m2 suuruse Olerexi Väo Keskuse esimesel korrusel on lisaks harjumuspärasele tankla müügisaalile ja toitlustusele ka 100 kohaline multifunktsionaalne restoran, kus lisaks restorani teenuste nautimisele on sobilik korraldada ka erinevaid üritusi, erapidudest – konverentsideni. Keskuse teisel korrusel paiknevad ühe- ja kahetoalised külaliskorterid.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700