Autor: Tööstusuudised.ee • 13. juuni 2023

Cleveron esitleb akutoitel pakiautomaati

Viljandi tehnoloogiaettevõte Cleveron esitleb täna võrguühendusest sõltumatut akutoitel pakiautomaati Cleveron 354, mille eesmärk on vähendada süsinikuheitme koguseid 70% võrra viimase miili sektoris.
Akutoitel pakiautomaati võib paigaldada igale poole.
Foto: Cleveron

Cleveroni tegevjuht Arti Kütt on kindel kasvavas nõudluses pakiautomaatide järele, mis on jätkusuutlik ja kuluefektiivne lahendus viimase miili pakkide kohaletoimetamisel.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070