Autor: Kaubandus.ee • 16. juuni 2023

Esitleti toidukulleri tulevikulahendust

Kolm Eesti firmat näitasid neljapäeval Tallinnas, et restoranist tellitud toidu kiire kohaletoimetamine kliendini ei ole tulevikuvisioon, vaid vähemalt Eestis juba tänane reaalsus. Esitleti toiduveo automatiseeritud lahendust.
Katsetati, kas robotkullerit saab rakendada ka restoranitellimuste täitmiseks.
Foto: JOOSEP KAPSTA

Neljapäeval viidi Tallinnas, KFC Tondi restoranis läbi testpäev, kus Fudy äpi kaudu tellitud eined viis kohale Clevoni robotkuller. KFCs tellitud toit jõudis õnnelike klientideni kiiresti, mugavalt ja lihtsalt.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070