Autor: Art Lukas, Maksekeskuse nõukogu liige • 16. mai 2023

E-poe müügi kasvatamine läbi Chati ja testimise

Askly asutaja Sandra Roosna, saatejuht Art Lukas Maksekeskusest, Sharewell üks asutajatest Sten Kreisberg.
Foto: Äripäev
Tänases saates "E-kaubanduse areng ja tulevik" räägime kahe start‑up ettevõttega, kes aitavad e‑kaupmeestel enda tööd efektiivsemaks muuta. Selleks oleme saatesse kutsunud Askly asutaja ja tegevjuhi Sandra Roosna ja Sharewelli ühe kaasasutaja Sten Kreisberg.

Saates tuleb juttu Chatist ning sellest, kuidas see aitab e‑kaupmehe tööd lihtsamaks muuta ning aitab tal hüljatud ostukorvide hulka vähendada. Samuti räägitakse ka e‑poe testimisest ning kliendiküsitlustest ja tagasisidest, et saada infot, mida võiks e‑poes paremaks muuta.

Saadet juhib Art Lukas Maksekeskusest.

Saadet toetab DPD Eesti.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700