Autor: Kaubandus.ee • 20. juuni 2023

Uuring: eestlased jätavad e-poest ostetud sobimatu kauba pigem tagastamata

Venipaki poolt Baltikumis korraldatud uuringust selgus, et 36% eestlastest ei kasuta e-poodidesse kauba tagastamise võimalusi. Lätis on vastav näitaja 29% ja Leedus 35%.
Venipak Eesti müügidirektor Martten Kaldvee selgitas, et tagastusvõimalus on üks e-kaubanduse eeliseid.
Foto: Venipak

Keskmiselt 30 protsenti säärastest ostjatest väitis, et nad ei kasuta tagastusteenust, kuna ostavad pigem tuttavaid kaubamärke. Enamik ostjatest ilmselt „matavad“ pärast ebasobiva toote soetamist selle lihtsalt oma garderoobi, teatas Venipak.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070