Autor: Kaubandus.ee • 21. juuni 2023

Starship Technologies ja Bolt hakkavad koostööd tegema

Isesõitvate kullerrobotite teenust arendav Starship Technologies ja Bolt alustavad koostööd. Koostöö esimese sammuna hakkavad alates sellest aastast Starshipi robotid tegema Bolt Marketi ja Bolt Foodi tarneid. Eestis alustatakse Bolt Marketi pilootprojektiga tõenäoliselt juba sel aastal.
Isesõitvate kullerrobotite pilootprojektiga alustatakse tõenäoliselt juba sel aastal.
Foto: Starship

Starship tegutseb üle maailma enam kui 50 teeninduspiirkonnas, võimaldades miljonitele inimestele igapäevast juurdepääsu tarnerobotitele. Kui 2022. aasta novembris tähistas Starship nelja miljoni kojukande ületamist, siis vaid seitsme kuuga on ületatud ka viie miljoni kojukande piir. See näitab kui kiiresti on kasvanud nõudlus selliste teenuste järele.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070