Autor: Kaubandus.ee • 27. juuni 2023

Coopi käive ületas esmakordselt 800 miljoni euro piiri

Coopi netokäive kasvas eelmisel aastal 7,2 protsenti, ulatudes 805,9 miljoni euroni. Sellega on Coop turuliider 23,6 protsendiga, seejuures suurenes turuosa lähima konkurendi ees 0,2 protsendipunkti võrra.
Coop Eesti Keskühistu juhatuse esimees Rainer Rohtla.
Foto: Coop Eesti

Coop Eesti Keskühistu juhatuse esimees Rainer Rohtla tõstis 2022. aasta olulisemate saavutustena esile, et Coopi ühistud avasid kuus ning rekonstrueerisid 11 kauplust üle Eesti, täiendati kliendiprogrammi Coop Loto võimalusega, Coop valiti parima teenindustasemega kaupluseketiks ning juba neljandat aastat järjest parimaks tööandjaks kaubanduse valdkonnas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700