Autor: Kaubandus.ee • 29. juuni 2023

Veskimöldre kodupood Veski Market lõpetab tegevuse, sügisest tuleb asemele Rimi

Alliku Kaubanduse OÜ jõudis kokkuleppele Veskimöldre Keskuse müügi osas Rimi kaubandusketile, mistõttu lõpetab tegevuse keskuse senine ankurrentnik Veski Market ja sügisest jätkab samas kohas kauplemist Rimi supermarket.
Veski Market lõpetab tegevuse. Sügisest tuleb asemele Rimi.
Foto: Alliku Kaubanduse OÜ

Veski Marketi juhatuse liige Evelyn Vihtol hindas, et kahe tegevusaasta jooksul on ideest alustanud ettevõte leidnud endale head koostööpartnerid ja toredad kliendid. „Püsisime ka oma viieks aastaks planeeritud eelarves, kuid seoses keskuse hoone müügiga sai tehtud valik Veski Market sulgeda,“ selgitas ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700