Autor: Lenno Uusküla • 30. juuni 2023

Lenno Uusküla: jätkuva hinnakasvu tõttu on ostujõu taastumine väga vaevaline

Hinnad jätkavad kasvamist ning jätkuv inflatsioon ja sellega kaasnev intressimäärade tõus teeb olukorra perede jaoks väga ebavõrdseks. Ettevõtete kasumlikkus sõltub suuresti sellest, kas nad on suutnud hinnatõusu tarbijale üle kanda või mitte.
Luminori peaökonomist Lenno Uusküla ütles, et jätkuva hinnakasvu tõttu on ostujõu taastumine väga vaevaline.
Foto: Liis Treimann

Alljärgnev on Luminori peaökonomisti Lenno Uusküla kommentaar:

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070