Autor: Kaubandus.ee • 30. juuni 2023

Liviko kasvatas eksporti Euroopas, Aasias ja Lähis-Idas

Liviko grupi konsolideeritud käive oli 2022. aastal 155,5 miljonit eurot, kasvades eelmise aastaga võrreldes 12%. Grupi konsolideeritud kasum enne intresse, makse ja kulumit oli 7,2 miljonit eurot, ületades aasta varasemat tulemust 23% võrra. Liviko ekspordi müügikäive kasvas mullu 11%.
Liviko juht Janek Kalvi prognoosib tänavu kange alkoholi müügis langust.
Foto: Liis Treimann

„Töötame jätkuvalt selle nimel, et kasvatada müügikäivet ekspordis ja reisikaubanduses. Kiireimat kasvu ekspordis ootame Crafter’s džinni perekonnalt, millega oleme edukalt sisenenud juba 60 riiki ja jõudnud oluliste duty free operaatorite sortimenti,“ ütles Liviko juht Janek Kalvi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070