Autor: Heli Künnapas • 3. juuli 2023

Optimera Estonia kasvatas tarneraskustest hoolimata kasumit

Ehituse ABC kaupluste ketti opereeriva Optimera Estonia tulemusi mõjutas 2022. aastal kõige rohkem Ukraina sõjaga seotud sanktsioonide rakendamine Venemaa ja Valgevene firmadele. Hoolimata neist riikidest kaupade importimise lõpetamisele ning tarneraskusele kasvatas ettevõte kasumit.
Ehituse ABC poode opereeriv Optimera Estonia kasvatas kasumit.
Foto: Indrek Susi

Värske majandusaasta aruande järgi parandas Optimera Estonia oma eelmise aasta tulemusi. Maikuus avaldatud konkurentsiraporti järgi olid nad aga käesoleva aasta 1. kvartalis ehitustarvete müüjate seast enim käivet kaotanud ettevõtete edetabelis 3. kohal.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700