Autor: Maarit Eerme • 5. juuli 2023

Rootsi jaekett hoiatab Unileverit „Sulle on ka alternatiive“

Rootsi ICA jaekett otsustas paigaldada hoiatavad sildid toodetele, mille tootjad on Ukraina mustas nimekirjas. Ettevõtte esindaja Mats Calla rääkis Rootsi väljaandele Dagligvarunytt, et oluline on tarbijaid teavitada ning neile peab jääma valik, kas nad soovivad mustas nimekirjas tootja toodet osta või mitte.
Hellmann'si majonees kuulub Unileveri sortimenti
Foto: Kelsey Todd / Unsplash

Esmaspäeval lisati Ukraina musta nimekirja rahvusvaheline tarbe-ja toidukaupadetarnija Unilever, keda süüdistatakse selles, et nad toetavad Ukraina-Venemaa sõda läbi selle, et ajavad äri jätkuvalt Venemaal. Ettevõtte tuntumad kaubamärgid on Dove, Persil, Cif, Omo, Domestos, Knorr, Hellmann’s, Magnum, Ben ja Jerry’s.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700