Autorid: Ellen Jõgi, Stiine Reintam • 18. juuli 2023

Kõrgklassi moodi šoppamine: "Meil ei tohi siin üldse pildistada!"

Küsimuse peale, kas iga klient saab sellise teeninduse, nagu meile osaks sai, ütleb poemüüja: „Muidugi! Sellepärast nad siin käivadki!" Pealinna butiikides käisid ringi vaatamas Äripäeva ajakirjanikud Ellen Jõgi (vasakul) ja Stiine Reintam.
Foto: Tanel Meos
Tallinna vanalinna vaiksel Väike-Karja tänaval asuvasse Fashion House'i butiiki sisenedes pöördub teenindaja kohe meie poole ning küsib, mida me otsime. Me oleme vaevu jõudnud hoomata, kuhu astusime.

Seejärel küsib müüja kõige tähtsama küsimuse: „Mis hinnaskaalasse te tahate jääda?“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070