Autor: Martin Johannes Teder • 26. juuli 2023

Konkurentsiamet ei ole veel leidnud kütusekartelli

Konkurentsiamet vaatleb kütuseturgu kolmel suunal, aga seniseid andmed nähes ei ole veel tuvastanud kütusekartelli, ütles konkurentsiameti juht Evelin Pärn-Lee.
Foto: Liis Treimann

Pärn-Lee rääkis Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis, et amet vaatab jaeturgu, äriturgu ja hulgiturgu, millest viimane on avalikkusele kõige vähem teada. "See on kõige huvitavam," ütles Pärn-Lee hulgituru kohta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700