Autor: Laura Saks • 1. august 2023

Pärnits: palgatõusuks on paljudes ettevõtetes ruumi küll ja küll

Ülemiste keskuse juht Guido Pärnits ütles Äripäeva raadios, et nõustub osalt siseministri väljaütlemisega, et suure kasumiga firmades on töötajate palgatõusuks ruumi.
Ülemiste keskuse juht Guido Pärnits
Foto: Liis Treimann

Pärnits tõdes, et mõnes ettevõttes on kasumid suured, kuid inimesed, kes seal töötavad, saavad suhteliselt vähe palka. "Ma arvan, et meie mõtteviis ei tohiks langeda Bangladeshi odavtööjõu tasemele. Eestis ei ole see nii jõhker, aga loomulikult ükski tööandja ei taha ülemäära palka maksta," lausus ta Äripäev raadiosaates "Kuum tool".

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070