Autorid: Jane Suu, Ken Rohelaan, Raivo Sormunen, Sigrid Hiis • 31. august 2023

Kaubanduse Rikaste TOP: kes on kaubanduse rikkaimad?

Uues Äripäeva Rikaste TOP viiesajast jõukast tegutsevad koguni 120 kaubandusvaldkonnas. Kolm kõige rikkamat kaubandusvaldkonna ärimeest troonisid esikolmikut ka eelmisel aastal, küll aga on esikolmiku positsioonidel võrreldes varasema aastaga muutusi. Esikukolmiku vara väärtus kokku ulatub üle miljardi euro.
Oleg Gross logistikalaos Rakveres
Foto: Liis Treimann

Kaubanduse rikaste TOPi esikohale taaskord tõusnud Margus Linnamäe on aastaga oma vara kasvatanud 138,4 miljoni euro võrra tasemelt 471,2 miljonit eurot tasemele 609,6 miljonit eurot. Aasta eest kasvas tema vara aastases võrdluses 139,2 miljonit eurot. Linnamäe põhiline tegevus kajastub MM Grupi kaudu. MM Grupi ja seeläbi Margus Linnamäe haare on lai ja vägagi mitmekesine. Kui algselt tunti Linnamäed ravimimagnaadina, siis viimaste aastatega on pidevalt uusi valdkondi lisandunud.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700