Autor: Kaubandus.ee • 31. august 2023

Maag grupi lihatootmist hakkab ühisettevõtte alt juhtima Silver Kaur

Septembrist koonduvad kõik Maag grupile kuuluvad lihatootmise ja -töötlemise üksused sh Rakvere lihakombinaat, Tallegg, Rannarootsi lihatööstus jt ühise ettevõtte Maag Food OÜ alla, mida hakkab juhtima Silver Kaur.
Maag Foodi juht Silver Kaur
Foto: Sven Tupits

„Maag grupi eesmärk on lähiaastatel kasvatada kodumaist lihatööstust ja -tootmist ning saavutada senisest oluliselt toekam positsioon eksportturgudel Balti- ja Põhjamaades, aga ka mujal Euroopas,“ sõnas Maag grupi nõukogu esimees Roland Lepp.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700