Autor: Kaubandus.ee • 4. september 2023

Läti munatootja sisenes Eesti turule

Läti ettevõte AS APF Holdings, kes on teatanud plaanist tulla veel sel aastal välja esmase avaliku aktsiapakkumisega (IPO), sisenes Eesti turule, alustades oma kaubamärgi munade müüki Rimi kauplustes.
Aluksne munafarm
Foto: APF Holdings

Baltimaades tootmismahult kolmas munatootja AFP Holdings, kelle farm asub Eesti piirist 15 kilomeetri kaugusel Aluksne linnas, hakkas Eesti turul pakkuma kaubamärgi Oluksne all õrrekanade mune. Järk-järgult on kavas laiendada müügivõrku ka teistesse poekettidesse ja laiendada tooteportfelli.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700