Autor: Maarit Eerme • 7. september 2023

Mööbliaida omanik: kasvavad need ettevõtted, kes on paindlikud ja oma väärtustele truud

Mööbliaida puhul kehtib ka see, et nad on ettevõtte juhi ja ühe omaniku Urmas Kooritsa sõnul kaasaegsed, tublid ja head ning lähevad muutustega kaasa, kuid ei kaota oma põhiväärtusi, mis kannavad. "Neid ei saa keegi kopeerida."
Mööbliaida juht ja üks omanikke Urmas Koorits ütles, et nende edu taga on see, et nad on jäänud oma põhiväärtustele truuks
Foto: Andras Kralla

Teie kvartali tulemused on väga head, võrreldes eelmise aastaga. Kuidas on prognoos sügiseks, mis aasta lõpp tuua võib?

Ma arvan, et meie puhul sama trend jätkub. Meie müügitulu kasv on tehtud selle pealt, kui panime poode kinni. Sulgesime Rakvere ja juuli lõpus ka Saue poe. Täna jääme opereerima ainult kahe poega – üks Tallinnas ja teine Tartus. Plaanime poode iga kuuga paremaks saada.

Kui vaadata üldist turuolukorda, siis on mingid firmad, kes hoiavad taset ehk kasvavad ja võib olla on ka 2/3 firmasid, kes on pidanud oma turuosa ära andma. Kasvavad need firmad, kes on olnud paindlikud, kellel on oma nišš, on sihikindlad, oma klientuur, nägemus, omanäolisus ning lähevad muutustega kaasa. Nad on muutuste laine peal kogu aeg olemas.

Tutvu mööblitootjate ja -müüjate konkurentsiraportiga SIIN. Raportist on põhjalik ülevaade mööblitootjate ja -müüjate käekäigust ning sellest, kuidas on kasvanud käibed, kasumid, töötajate arvud. Milline on valdkonna olukord.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070