Autor: Kaubandus.ee • 13. september 2023

Parcelsea erapakiautomaadid hakkavad kandma nime Picapac

Parcelsea erapakiautomaadid, kuhu saavad pakke jätta kõik kullerettevõtted, koju tarnivad toidupoed ning eraisikud, hakkavad kandma nime Picapac.
Picapaci pakiautomaat.
Foto: Parcelsea

“Arengud e-kaubanduses ja muutused pakiteenustes eeldavad logistikas kiiret kohanemist, paindlikku teenuse osutamist ning innovaatilisi lahendusi – pakimahud üha kasvavad, inimesed soovivad oma pakke aina kiiremini ja mugavamalt kätte saada,” tõdes Picapaci võrgu arendusjuht Mait Mikker.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700