Autor: Kaubandus.ee • 19. september 2023

Prisma laiendas koostööd RELEX Solutionsiga

RELEX Solutions pakub ühtse tarneahela ja jaemüügi planeerimise lahendust, mis aitab jaeketil tarneid automatiseerides olla paremini valmis tarneraskusteks ja perioodilise nõudluse suurenemiseks. Selleks suunatakse tarned võimalusel pühadele ja nädalavahetusele eelnevatelt päevadelt nendele päevadele, mis on poodides rahulikumad.
Prisma Lasnamäe kauplus.
Foto: Andras Kralla

"Jaemüügisektoris loeb iga edasiareng ja oleme uhked, et saame Prisma edusse panustada," kommenteeris müügi planeerimise lahendusi pakkuva RELEX Solutionsi kliendiedukuse asepresident Tiina Kanninen. "Tarnevoo optimeerimisega parandame lisaks Prisma tegevuste tõhustamisele ka klientide ostukogemust.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700