Autor: Kaubandus.ee • 21. september 2023

Lidli kaupluste juurde paigaldatakse esimesed Omniva pakiautomaadid

Lidl Eesti alustab koostööd Omnivaga, mille raames paigaldatakse Tallinnas Rannamõisa teel ja Sõpruse puiesteel ning Narvas asuvate Lidli kaupluste juurde pakiautomaadi, mis võimaldavad pakke nii vastu võtta kui ka saata.

“Lidl on juba täna tuhandete Eesti inimeste jaoks nii-öelda kodupood, kus tehakse regulaarselt kõik pere olulisemad ostud. Pakiautomaatide lisamine on veel üks viis, kuidas meie klientide jaoks nende igapäevast Lidli-kogemust veelgi täiustada ja kasulikumaks muuta," kommenteeris Lidl Eesti kommunikatsioonijuht Katrin Seppel, kelle sõnul valiti Omniva näol partneriks tugev ja tunnustatud Eesti ettevõte.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700