Autor: Rivo Veski • 4. oktoober 2023

Cityconi keskuste juht Kristjan Maaroos: naudime Kristiine keskusesse tehtud investeeringute vilju

Soome ettevõtte Citycon poolt arendatud ja hallatud Kristiine ja Rocca al Mare keskuste juht Kristjan Maaroos võib rahul olla kuna keskuste külastused ületavad juba ka koroonaeelset aega. Samas tõdeb Maaroos, et inflatsioon on siiski murettekitavaks faktoriks.
Rocca al Mare ja Kristiine Keskuse juht Kristjan Maaroos
Foto: Andras Kralla

„Isegi väga hästi,“ vastab Maaroos küsimusele, kuidas läheb. „Võrreldes eelmise aastaga oleme plussis, aga mis olulisemgi – ületame ka juba 2019. aasta külastusi, st koroonaeelset aega. Ei teagi, kas võidame siin kesklinna arvelt, et meid on lihtsam külastada... Midagi halba küll täna veel öelda ei saa.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700