Autor: Kaubandus.ee • 5. oktoober 2023

Galerii: Luige elanikud said enam kui 10 aastat oodatud kaupluse

Täna avasid lindilõikamisega Luige Keskuse arendaja Restate, ankurüürinik Rimi ja Kiili valla esindajad. Tallinna ringteel asuv keskus tõi Luige asumisse lisaks kaua vajaka olnud toidukauplusele ka piirkonna päris esimese spordiklubi, erinevad toitlustuskohad, apteegi ja lemmikloomapoe.

Luige Keskus on esimene etapp suuremast projektist, mille tervik saab koosnema kokku seitsmest erinevast ärihoonest. Luige Keskuse arendaja Restate'i nõukogu liikme Ardi Roosimaa sõnul võtsid piirkonna elanikud uudise kerkivast keskusest vastu väga positiivselt. “Kaubakeskuse vajadus oli nii suur, et juba ammu enne hoone valmimist taheti poodi külastama tulla. Meil on hea meel, et saame täita aastaid kestnud lünga ja võin kinnitada, et järgmistes etappides lisandub veel mitu huvitavat hoonet. Tahame sellesse noore elanikkonnaga piirkonda tuua veel sportimisvõimalusi, hiljem ka väikeste kontoritega büroomaja ning väikelogistikat,“ sõnas Roosimaa.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700