Autor: Kaubandus.ee • 9. oktoober 2023

Bolt Food laieneb Rakverre

Bolt käivitas täna Rakveres toidu tellimise teenuse Bolt Food, mis võimaldab rakenduse abil tellida süüa restoranidest ja toidukauplustest.
Bolt Food kuller
Foto: Andras Kralla

“Meil on hea meel Rakveres tagasi olla ja pakkuda taas inimestele võimalust tellida Bolt Foodi abil toitu tellida. Me näeme, et turuolukord on muutunud, nõudlus teenuse järgi kasvanud ja soovime vastata meie klientide ootustele,” sõnas Bolt Foodi juht Jaagup Jalakas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700