Autor: Kaubandus.ee • 9. oktoober 2023

Eesti suurim puidumüüja tegi rekordtulemuse

Eesti kapitalil põhineva Baltimaade suurima puidu jaemüüja Puumarketi 2022. aasta käive oli 45 miljonit eurot, mis on 14% enam kui aasta varem. Viimase viie aastaga on ettevõte kasvanud üle kahe korra.
Terrassilauad Männiku Puumarketi laoplatsil.
Foto: Veiko Tõkman

Puumarketi juhatuse esimehe Toomas Pärteli sõnul on suund laieneda puidu kõrval järjest enam üldehitusmaterjalide turule. „Suurendasime mullu tootevalikut 30 protsenti 11 000 artiklini ning Puumarketi käibest moodustavad üldehitusmaterjalid juba kolmandiku,“ ütles Pärtel ja lisas, et plaanis on avada ka uusi poode.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700