Autor: Äripäev • 12. oktoober 2023

IKEA lubab hakata hindu alandama

Rootsi mööbligigant IKEA teatas, et langetab mööbli keskmist hinda, sest inflatsioon on raugemas, vahendab Financial Times.
Erinevalt teistest mööblimüüjatest avab IKEA jõudsalt ka kauplusi. IKEA-l on praegu kokku 537 kauplust, eelmisel aastal avas firma sealjuures suisa 60 poodi.
Foto: LIIS TREIMANN

Maailma suurima mööblifirma käive kasvas aasta algusest kuni augusti lõpuni aastases võrdluses 6,6%, 47,6 miljardi euroni. Sealjuures tuli kasv üksnes hinnatõusust, sest IKEA müügimaht aasta esimesel kaheksal kuul vähenes.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700