Autor: Gert Karu • 16. oktoober 2023

Miks kaaluda ja katsetada slaidiesitluste välistamist müügikohtumistel?

Inimesel on viis meelt, mis vahendavad informatsiooni ning aitavad tajuda ja reageerida meid ümbritsevale maailmale: nägemismeel, kuulmismeel, haistmismeel, maitsemeel ja kompimine. Ideaalne müügikohtumine hõlmab kõikide nende meelte rakendamist, kuid tihtipeale ei ole see juba toote või teenuse olemusest sõltuvalt võimalik, kirjutab Elisa Eesti suurkliendi müügijuhtide tiimijuht Gert Karu.
Foto: Erakogu

Olen tugeval veendumusel, et üks peamistest kriteeriumitest müügiametites edu saavutamiseks, on eristumine. Olen eristumise võimalustest ja näidetest ka varasemalt kirjutanud. Käesolevadki read toetavad seda mõtet. Slaidid on selgelt tööriist omal kohal ja nende oskuslik kasutamine koos meisterliku presentatsiooni läbiviimisega on nauditav kogemus. Paradoksne on aga see, et lõviosa müügiesindajatest, kelle töö hõlmab kliendivisiite, kasutavad slaidiesitlusi. Nad teevad asju täpselt nii, nagu enamus.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700