Autor: Kaubandus.ee • 25. oktoober 2023

Kantar Emor: Tallinna populaarseim kaubanduskeskus on jätkuvalt Ülemiste keskus

Kantar Emori värskest Tallinna kaubanduskeskuste trendiuuringust selgub, et Ülemiste keskus on Tallinna ja Harjumaa elanike arvates jätkuvalt parim tööstuskaupade ostukoht.
Ülemiste keskus on kõige tuntum ja kõige suurema ostjaskonnaga keskus
Foto: Andras Kralla

Ülemiste keskus on kõige tuntum ja kõige suurema ostjaskonnaga keskus, kus on viimase kahe kuu jooksul kaupu ostnud või teenuseid tarbinud 35% pealinna piirkonna elanikest. Ülemiste on jätkuvalt ka maineliider, mida hinnatakse kui laia kaubavalikut ning meeldivat ja kogu perele sobivat ostukeskkonda pakkuvat keskust.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700