Autor: Kaubandus.ee • 30. oktoober 2023

IKEA jätkab laienemist Baltikumis ja avab Lätis uue esinduse

IKEA laieneb Lätis ja avab 2024. aasta suvel Liepajas uue esinduse. Sellest saab esimene planeerimis- ja tellimispunkt Lätis. Uus esindus muudab IKEA tooted ja teenused Läti elanike jaoks veelgi paremini kättesaadavamaks ning taskukohasemaks.

IKEA planeerimis- ja tellimispunkti eesmärk on aidata külastajatel kavandada nende koju sobivaid IKEA lahendusi, näiteks kööke, magamistube, hoiulahendusi ja muud. Külastajatele pakutakse eelbroneeritud ajal individuaalset konsultatsiooni IKEA spetsialistiga. Lisaks on Liepaja esinduses kindlad alad, kus saab konsulteerida ning valminud kavandi jaoks vajaliku kohe ära tellida. Esindusse saab ka mugavalt oma toodetele järele tulla.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700