Autor: Kaubandus.ee • 31. oktoober 2023

Septembris vähenes jaekaubandusettevõtete müügitulu 7%

Statistikaameti andmetel oli jaekaubandusettevõtete müügitulu septembris 869 miljonit eurot. Müügitulu vähenes eelmise aasta sama kuuga võrreldes püsivhindades 7%.
Tööstuskaupade kaupluses kahanes müük kümnendiku võrra võrreldes eelmise aasta sama perioodiga
Foto: Andras Kralla

Statistikaameti analüütiku Johanna Linda Pihlaku sõnul mõjutasid jaekaubandusettevõtete müügitulu langust enim tööstuskaupade kauplused, kus müük oli kümnendiku võrra väiksem kui eelmise aasta septembris. „Müügitulu vähenes tööstuskaupade kaupluste puhul kõigil tegevusaladel. Kõige rohkem ehk viiendiku võrra langes müügitulu posti või interneti teel kaupu müüvates kauplustes,“ lisas Pihlak.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700