Autor: Kaubandus.ee • 8. november 2023

Coop avas Elvas 16. Maksimarketi

Elva Tarbijate Ühistu avas täna Elva keskväljakul uue Maksimarketi, mis on nüüdsest piirkonna suurim toidu- ja esmatarbekaupade kauplus ning Coopi ketis juba 16. hüpermarket.

Elva Tarbijate Ühistu juhi Hando Ivaski sõnul otsustasid nad varem samas kohas asunud Konsumit laiendada ja uuendada, kuna piirkonnas puudus kaasaegne ning kohalike inimeste vajadustele vastav kauplus. „Kui varem käisid Elva inimesed suuremaid sisseoste tegemas Tartus, siis nüüd ei pea enam 40 kilomeetrist ringi tegema ning enamus vajalikke kaupu on võimalik kätte saada Elvast kohapealt,“ ütles Ivask.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070