Autor: Kaubandus.ee • 16. november 2023

Eesti parima hotelli administraator tuleb Tartust

Sel nädalal toimus Eesti parima vastuvõtu administraatori võistlus selgitamaks välja, kes sõidab uue aasta alguses esindama Eesti külalislahkust Nice'is. Parima hotelli administraatori auhinna pälvis Samantha Volkova, kes töötab igapäevaselt Tartus hotell Lydias.
Keskel: Parim hotelli adminstraator Samantha Volkova, Tartu hotellist Lydia

“Administraatori töö on samaaegselt nii emotsionaalselt laadiv kui ka väljakutseid esitav, sest probleeme ja pingelisi olukordi tuleb ette parasjagu. Just nende viimaste lahendamisoskus eristab tõelisi professionaale, kes on oma oskusi arendanud läbi koolituste ja töökogemuse,” jagas Eesti Hotellide ja Restoranide Liidu tegevjuht Killu Maidla.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700