Autor: Logistikauudised.ee • 17. november 2023

Smartpost Itella Baltikumi uus juht tuleb Leedust

Smartpost Itella, mille emafirma on Posti (Soome Post), muutis juhtimisstruktuuri. Ettevõtte Baltikumi juhina asub tööle Gediminas Mickus, kes asub ellu viima ärilist eesmärki tõusta pakiäri siinse regiooni liidrite hulka.
Smartpost Itella Balti riikide uus juht Gediminas Mickus.
Foto: Smartpost Itella

Uus Smartpost Itella Balti riikide juht Gediminas Mickus on ettevõttes töötanud viis aastat ja peamise osa sellest ajast juhtinud Leedu turgu. Viimased seitse kuud oli ta Baltimaade müügi- ja äridirektor. Mickusel on rahvusvahelistes ettevõtetes töötamisega rohkem kui kümne aastane kogemus logistika ja pakiäri valdkonnast.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070