Autor: Kaubandus.ee • 28. november 2023

Elron otsib uutesse rongidesse toitlustusteenuse pakkujat

AS Eesti Liinirongid (Elron) kuulutas välja riigihanke teenusepakkuja leidmiseks, kes hakkaks pakkuma kuues 2025. aastal liinile tulevas uues Škoda elektrirongis reisijatele toitlustusteenust.
Kuna reisirongiliikluse ümberkorraldamisel on esinenud mitmeid tõrkeid, andis Elron ülevaate uute rongide esimestest päevadest ning selgitas, millised lahendused tõrgetele leitakse. Pressikonverents depoos.
Foto: Andras Kralla

„Võimalust rongides kergemat einet osta on Elroni reisijad väga pikalt küsinud,“ ütles Elroni äriarendusjuht Pille Kauber. „2025. aastal liinile tulevad uued kaugmaa reisirongid saavadki seetõttu senisest rongipargist suurema mugavusklassi koos toitlustusteenusega.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700