Autor: Kaubandus.ee • 6. detsember 2023

Maailma suurima pitsakett Domino's Pizza avas esimese restorani Eestis

5. detsembri õhtul tähistati Tallinnas Mustamäe Keskuses suure peoga maailma suurima pitsaketi Domino's Pizza esimese restorani avamist Eestis.
Paremalt: Ameerika Ühendriikide suursaadik Eestis George P. Kent, Domino’s Pizza, Mustamäe Keskuse tegevjuht Irina Kadõrko ja Baltikumi turundusdirektor Romas Ligeikis ning teised Domino's Pizza töötajad
Foto: Kalev Lilleorg

Pidulikul punase lindi lõikamise tseremoonial osalesid näiteks Ameerika Ühendriikide suursaadik Eestis George P. Kent, Domino’s Pizza Baltikumi turundusdirektor Romas Ligeikis ning Mustamäe Keskuse tegevjuht Irina Kadõrko.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700