Autor: Kaubandus.ee • 22. detsember 2023

Bolt käivitas pakiveoteenuse

Bolt käivitab täna samal päeval paki kättetoimetamise teenuse Bolt Delivery. Kasutades Bolti rakendust on klientidel nüüd võimalik saata unustatud esemeid, kingitusi või väikepakke kiiresti. Kliendid pääsevad teenusele ligi, kui nad valivad sõidujagamisteenuse kategooriate hulgast "Delivery".
Paki saatmine Bolti kaudu toimub sarnaselt sõidujagamisega, kus saatja teeb tellimuse, lisades paki pealevõtu- ja sihtkoha, nõustudes hinnaga ning andes juhile paki sihtkohta toimetamiseks.
Foto: Liis Treimann

Bolti sõidujagamisteenuse juht Oscar Rõõm märkis, et tänu Bolt Delivery’le jääb taas ära üks põhjus, miks omada isiklikku autot. "Bolt Delivery pakkide kättetoimetamise teenusega astume järjekordse sammu oma missiooni suunas, tehes oma klientidele paki kiire saatmise ja vastuvõtmise Bolti rakenduse kaudu lihtsamaks kui kunagi varem. Näiteks kiirel jõuluajal saab saata kingipakke neile, kellele ise külla minna ei saa. Samuti näeme suurt potentsiaali kategoorial ka ettevõtete seas," ütles Rõõm.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757