Autor: Kaubandus.ee • 9. jaanuar 2024

Rocca al Mare keskuses avab uksed Eesti suurim Gym! spordiklubi

Sügisel avab Rocca al Mare keskuses uksed Eesti üheksas ja seni suurim Gym! spordiklubi, millest saab keti lipulaev. 1900-ruutmeetrisel pinnal paiknev klubi on avatud ööpäevaringselt ning töötab iseteeninduslikul põhimõttel.

„Rocca al Mare keskuse teisel korrusel, endisel mööblipoe pinnal avab uksed Gym! spordiklubi. Klubi avamine on Rocca al Mare keskuse strateegiline samm tuua keskusesse veelgi enam igapäevaseid teenuseid. Kindlasti suurendab Gym!’i tulek keskuse külastatavust ja seda eriti noorema sihtrühma hulgas, kuna spordiklubid on muutunud noortele järjest rohkem kooskäimiskohaks ja tervislikuks ajaviiteks,“ kommenteerib Rocca al Mare ja Kristiine keskuste juht Kristjan Maaroos.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757