Autor: Kaubandus.ee • 10. jaanuar 2024

Siseturiste peatus majutusettevõtetes novembris rohkem kui välisturiste

Statistikaameti andmetel peatus 2023. aasta novembris majutusettevõtetes üle 222 000 turisti, mis on 1% võrra vähem kui aasta varem samas kuus ja 11% vähem kui selle aasta oktoobris. Aastases võrdluses oli majutusettevõtetes vähem nii välis- kui ka siseturiste.
Foto: Andras Kralla

Statistikaameti juhtivanalüütiku Helga Laurmaa sõnul peatus novembris Eesti majutusettevõtetes ligi 119 000 siseturisti. „Siseturiste oli 3% enam kui kriisieelsel 2019. aastal, kuid 1% vähem kui aasta varem novembris. Välisturistide arv oli ligi 104 000, jäädes 2019. aasta novembriga võrreldes 29% võrra ja möödunud aasta sama kuuga võrreldes 2% võrra väiksemaks,“ nentis Laurmaa.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757