Autor: Kaubandus.ee • 22. jaanuar 2024

Lidl Eesti pälvis tunnustuse töökultuuri ja personalipraktikate eest

Rahvusvaheline Top Employers Institute kuulutas välja 2024. aasta parimad tööandjad ning teist järjestikust aastat pälvis Eestis kõrge Top Employeri tunnustuse Lidl Eesti OÜ. Top Employer sertifikaat tõendab ettevõtte pühendumust parema töökultuuri loomisele ning demonstreerib seda suurepäraste personalipraktikate ja -tavade kaudu.
Lidl Eesti juhatuse liikmed Liina Kippasto ja Maciej Urbanski.

Top Employer Institute hindab programmis osalevaid ettevõtteid personalivaldkonna parimate praktikate küsimustiku tulemuste põhjal. See uuring hõlmab kuut personalisuunda, mis omakorda koosnevad 20 teemast, mille hulka kuuluvad muu hulgas töökeskkond, värbamisstrateegiad, karjäärivõimalused, ettevõtte sotsiaalne vastutus, mitmekesisus, võrdne kohtlemine ja kaasamine, heaolu ja palju muud.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757