Autor: Maarit Eerme • 25. jaanuar 2024

Kaubanduse Top Tööandja hoiab oma positsiooni juba viis aastat järjest

CV.ee iga-aastasest Top Tööandja uuringust selgus, et kõige eelistatum ettevõte, kus töötada on LHV Pank ning kaubanduse valdkonnas soovitakse kõige enam töötada Coop Eestis.
Maksimarket Vesses
Foto: Andres Haabu

“Möödame regulaarselt töötajate rahulolu ning suurima tugevusena toovad meie inimesed juba aastaid Välja hea ja toetava sisekliima,” kommenteerid Coop Eesti personalidirektor Kerstin Jaani.

“Kuigi majanduskeskkond võib hetkel näidata mõningast ebakindlust, teevad tööotsijad üha põhjalikumat eeltööd, uurides tööandjaid hoolikalt enne kandideerimist ja tööpakkumise vastuvõtmist,” ütles CV.ee müügijuht Indrek Harjak. Ta lisas, et ettevõtetel, kes on tunnistatud Top Tööandjaks, avaneb oluline võimalus luua endale konkurentsieelis ning meelitada enda ridadesse tipptegijaid. “Parimate töötajate ligimeelitamine nõuab mitmekülgset strateegiat, alustades maine loomisest ning lõpetades konkreetsete eeliste pakkumisega, mis tõstab ettevõtte esile tööturu tihedas konkurentsis.”

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757