Autor: Martin Johannes Teder • 29. jaanuar 2024

Abestock koondab osa töötajad, kuna kaotas olulise tarnija

Vipsi perekonnale kuuluval ABC Grupi hulgimüügiäril Abestock lõppes koostöö olulise tarnijaga, mistõttu kavatseb ettevõte koondada 13 inimest.
Abestock kuulub Abc Gruppi

Abestockis töötas viimase kvartali seisuga 63 inimest. Ettevõtte tegevjuht Margus Leiar ütles Äripäevale, et ei saa koondamist ja olulise tarnija kadumist kommenteerida. “Hea meelega räägiks asjadest siis, kui detailid on selgunud,” ütles ta. Leiar ei tahtnud ka avaldada, kes on see oluline tarnija, kellega koostöö lõppes. Ta lubas, et paari nädala pärast on pilt selgem.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757