Autor: Kaubandus.ee • 1. veebruar 2024

IKEA langetab Eestis hindu

Vaatamata maailmamajanduse praegusele heitlikule olukorrale näeb IKEA tarnetega ja toormaterjalidega seotud positiivseid arenguid ning seoses elukalliduse tõusuga otsivad inimesed võimalusi kulusid kokku hoida. Selle tulemusena asub IKEA järgmise sammu ning langetab osade toodete hindasid.
IKEA kauplus Kurnas
Foto: Liis Treimann

„Kooskõlas oma visiooniga luua paremat igapäevaelu paljudele inimestele soovime pakkuda võimalikult taskukohase hinnaga tooteid, et Eesti elanikud saaksid oma kodud sisustada funktsionaalselt, esteetiliselt ja kestlikult,“ ütles IKEA Eesti turu juht Marko Põder. Ta lisas, et vaatamata maailmamajanduse praegusele heitlikule olukorrale näevad nad tarnetega ja toormaterjalidega seotud positiivseid arenguid. ”Seega kanname nende kulude vähenemise üle sinna, kus see toob otsest kasu meie klientidele ning alandame hindu.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757