Autor: Kaubandus.ee • 5. veebruar 2024

Standard avas Veerenni kvartalis uue esindussalongi

Mullu omanikku vahetanud mööblitootja Standard avas Tallinnas Veerenni kvartalis uue kontseptsiooniga esindussalongi. Standardi eesmärk on seal lisaks enda toodete esitlemisele pakkuda kohtumispaika sarnaselt mõtlevatele Eesti tootjatele ja teenusepakkujatele.
Standardi juhatuse liige Jonatan Karjus esindussalongi avamisel.
Foto: Raul Mee

Standardi juhatuse liikme Jonatan Karjuse sõnul on ja jääb ettevõtte südameks kvaliteetse sisustuse tootmine. „Standardis töötavad inimesed tunnevad mööbli hingeelu ja peensusi, aga oleme võimelised veel rohkemaks. Soovime kujundada Standardist tugeva koostöövõrgustikuga äri- ja avaliku ruumi sisustamise eksperdi ning vedada sisustusvaldkonnas tehtavat innovatsiooni – ja seda nii Eestis kui välismaal. Meie juurde saab pöörduda ka kõige keerukamate projektide ning erilahenduste ideedega,“ lisas Karjus.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757