Autorid: Indrek Lepik, Maarit Eerme • 6. veebruar 2024

Kui ehitust ei toimu, ei toimu müük ka ehitusmaterjalide kauplustes

Äripäeva konkurentsianalüütik Sigrid Kõiv rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis, et ehitusmaterjalide müüjate puhul on näha selgelt, et kui ehitust ei toimu, siis ei toimu ka materjalide müüki ning see on mõjutanud antud sektori käivet väga palju.
Foto: Julia-Maria Linna

Kõiv täpsustas, et ehitusmaterjalide müüjate käive on aastaga vähenenud 19% ning seda on väga palju. Samal ajal on ka töötajate arv vähenenud 3%. „Eelnevatel kvartalitel on langus olnud väike.“ Ta lisas, et muutused näitavad, kui nõrk seis on sektoris.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757