Autor: Kaubandus.ee • 8. veebruar 2024

Dimedium omandas Lätis kaks ettevõtet

Veterinaarravimite, looma-, kalakasvatus- ning lemmikloomatoodete hulgimüüja Dimedium Group OÜ omandas Lätis kaks ettevõtet – Kurzeme CMAS käitised ja Latgale CMAS.
Dimediumi juhatuse esimees Sivar Irval . Foto: Dimedium Group OÜ

Huvi ilmutamisest ja läbirääkimiste alustamisest tehinguni läks vaid pool aastat, kuigi tehing oma olemuselt oli keeruline – müüdi ettevõtete komplekt ning ostjaid oli kaks. „Kõik oli sujuv, osapooled mõistlikud,“ kommenteeris Dimediumi juhatuse esimees Sivar Irval.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757