Autor: Kaubandus.ee • 14. veebruar 2024

SEB: pea poolte eestlaste kindlustunne on kahanenud

SEB korraldatud finantskindlustunde uuringu põhjal on 45% eestlaste rahaline olukord muutunud aasta jooksul kehvemaks. Suurimad kindlustunde mõjutajad on olnud toiduainete, esmatarbekaupade ja elektri hinnatõusud.
SEB eraklientide segmendijuht Evelin Koplimäe sõnul on finantsolukord muutunud halvemaks neil, kes teenivad vähem kui 1500 eurot kätte.
Foto: JAKE FARRA, Jake Farra

Kui pea pooled uuringus osalenud eestimaalased väitsid, et nende rahaline olukord on viimase 12 kuu jooksul halvenenud, siis 40% vastanutest leidsid, et nende majanduslik seis ei ole aasta jooksul muutunud. 14% vastanute rahaline olukord on aga aastaga hoopis paranenud.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757