Autor: Kaubandus.ee • 14. veebruar 2024

Sõbrapäev tõstab hüppeliselt pakiautomaatide kasutamist

Nii nagu viimaste aastate jooksul, on ka tänavu sõbrapäeva eel pakiautomaatide kasutamise populaarsus märgatavalt kasvanud. Eritis suur muudatus on toimunud eraklientide saadetavate pakkide mahtudes.
Itella SmartPosti sõnul kasvab enne sõbrapäeva pakiautomaatide kasutajate arv hüppeliselt.

“Möödunud aastal saatsid erakliendid sõbrapäeva nädalal 32% rohkem pakke kui nädal varem. Veel päev enne 14.veebruari oli mahtude kasv 62% suurem kui kuus keskmiselt,“ rohkem. Ka tänavu nähakse sarnast tarbija kasutusaktiivsust”, selgitas Smartpost Itella Baltikumi turunduse- ja kliendikogemuse juht Annika Parm.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757