Autor: Merit Võigemast • 20. veebruar 2024

Diivaniparadiisi turuhinnang: raha on ja raha liigub

Riik lükkab ettevõtjatele “kaikaid kodaratesse”, ütles Diivaniparadiisi ainuomanik ja juht Ahti Ratasepp. Avameelses intervjuus selgusid mööbliäri tänased trendid ja tulevikuplaanid.
Diivaniparadiisi omanik ja juht Ahti Rattasep tähistab tänavu ettevõtte 26. sünnipäeva
Foto: Erakogu

Diivaniparadiisi võib lugeda Eesti mööbliäri üheks legendaarsemaks tegijaks. 25-aastase ajalooga ettevõte on näinud nii majanduskasvu kui -langust. Tänagi jääb ettevõtte omanik ja juhatuse liige Ahti Rattasep oma ärist rääkides pigem rahulikuks. ”Raha on turul piisavalt, toimub lihtsalt jagamine. Küsimus on pigem selles, millistelt poodidelt raha võetakse ja millised poed võtavad. Inimesed küll loevad raha, kuid ostavad endiselt edasi,” ütles ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757